De VVD is net aan de grootste geworden in Leidschendam-Voorburg. De liberalen zakken weliswaar van 9 naar 8 zetels, maar haalde iets meer stemmen dan GBLV.
Een aantal korte reacties van de partijen.
Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart kon er in Nederland gestemd worden voor de gemeenteraden.
Kieslokaal aflevering 8: VVD Laurens van der Linden

Op 15 maart was Laurens van der Linden te gast in KiesLokaal: het programma waarin je alles te weten komt over de partijen van de gemeenteraadsverkiezingen.

De 24-jarige Laurens is de nummer vijf op de lijst van de VVD. Zoals altijd hebben we het over duurzaamheid, huisvesting en recreatie. Daarnaast bespreken we een onderwerp uit het eigen partijprogramma: jongeren betrekken bij de politiek.

Benieuwd wat Laurens nog meer te vertellen heeft? Klik dan op de link om de hele uitzending te luisteren.
(VIDEO) De Verkiezingstalkshow 2022, met lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen is nu terug te kijken via Midvliet TV.
Kieslokaal aflevering 7:  Gemeentebelangen Maurice Hartsinck

Op 8 maart was Maurice Hartsinck te gast in KiesLokaal: het programma waarin je alles te weten komt over de partijen van de gemeenteraadsverkiezingen.
Hij is de nummer 4 op de lijst van GBLV. Zoals altijd hebben we het over duurzaamheid, huisvesting en recreatie.
Daarnaast bespreken we een onderwerp uit het eigen partijprogramma: de bestuurscultuur en een dienstbare overheid.

Benieuwd wat Maurice nog meer te vertellen heeft? Klik dan op de link om de hele uitzending te luisteren.
Veel aandacht voor lokale politiek in Midvliet Actueel i.v.m. de naderende gemeenteraadsverkiezingen. Dit keer kwam de ChristenUnie aan het woord.
Binnenkort vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Daarom ook in Midvliet Actueel veel aandacht voor lokale politiek, dit keer met Bianca Bremer, lijsttrekker van GBLV.
Kieslokaal aflevering 6:  D66 Wouter Jorissen

Op 1 maart was Wouter Jorissen te gast in KiesLokaal: het programma waarin je alles te weten komt over de partijen van de gemeenteraadsverkiezingen.

De 25-jarige Wouter is fractievoorzitter van D66. Zoals altijd hebben we het over duurzaamheid, huisvesting en recreatie. Daarnaast bespreken we een onderwerp uit het eigen partijprogramma: democratie en goed bestuur.

Benieuwd wat Wouter nog meer te vertellen heeft? Klik dan op de link om de hele uitzending te luisteren.
Op initiatief van D66 zijn de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart inclusiever en toegankelijker.
Kieslokaal aflevering 5: CU Frank Wilschut

Op 22 februari was Frank Wilschut te gast in KiesLokaal: het programma waarin je alles te weten komt over de partijen van de gemeenteraadsverkiezingen.

De 28-jarige Frank is lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor de ChristenUnie. Zoals altijd hebben we het over duurzaamheid, huisvesting en recreatie. Daarnaast bespreken we een onderwerp uit het eigen partijprogramma: 'gezond de crisis uit'.

Benieuwd wat Frank nog meer te vertellen heeft? Klik dan op de link om de hele uitzending te luisteren.
 
Op woensdag 9 maart is er een talkshow met de lijstrekkers van de gemeenteraadsverkiezingen in Leidschendam-Voorburg. De talkshow is live te volgen via Midvliet TV.
Ron van Duffelen is lijsttrekker van het CDA in Leidschendam-Voorburg. Sinds één jaar is hij ook fractievoorzitter bij deze partij.