Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Vandaag op Midvliet TV
Vandaag op Midvliet tv

Van de straat geplukt over WOI.
Op zondag11 november 2018, was het precies 100 jaar geleden, dat er een eind kwam aan de Eerste Wereldoorlog. Midvliet TV peilde de parate kennis van het winkelende publiek over deze zwarte periode in onze geschiedenis in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam.

Tegels in het Atrium stadhuis Den Haag.
Van maandag 5 t/m vrijdag 30 november is de tentoonstelling Tegels in het Atrium Den Haag - Piet Design te zien. Een initiatief van Atrium City Hall in samenwerking met de afdeling Archeologie van de gemeente Den Haag, Piet Design en Letter Z Design.

 Kleurrijke Tegelvloer
 In 2002 lag in het Atrium een spectaculair kleurrijk tapijt van de Koreaanse kunstenaar Michael Lon. Met dat enorme succes in het achterhoofd heeft stichting Atrium City Hall de bekende ontwerper Elisabeth Rijkels van Piet Design uit de Haagse regio bereid gevonden een kleurrijk ontwerp te maken voor de tegelvloer van het Atrium. Elisabeth bedacht een historisch Labyrinth van veelkleurige, oud-Hollandse (plak) tegels op de bestaande vloer van het Atrium. Het stadswapen van Den Haag, de Ooievaar, krijgt in een speciale vorm een mooie plek op de vloer.  Archeologische vondsten - Archeologie gemeente Den Haag
 Vanaf de 17de-eeuw waren veel Haagse huizen voorzien van gedecoreerde wandtegels. De afdeling Archeologie van de gemeente Den Haag laat in deze tentoonstelling enkele fraaie voorbeelden zien die tevoorschijn zijn gekomen bij opgravingen in de Haagse binnenstad. Acrobaten, muzikanten, kooplui, spelende kinderen en kleurige vogels, vlinders en engeltjes komen voorbij in het speciaal door Piet Design ontworpen decor. www.denhaag.nl/archeologie.

Free Time Combo op matineeconcert St Caecilia.
Op het maandelijks matineeconcert van muziekvereniging St Caecilia in Voorburg/Leidschendam speelde zondag 4 november 2018 het Free Time Combo o.l.v. de 88-jarige saxofonist Charles Langeveld. Zij spelen met veel plezier mainstreat jazz. Charles vertelt over het combo en de vereniging.

Grootonderhoud Sluis Leidschendam.
Kort filmpje van Joop Pol over de situatie bij de Sluis.

Fataal Schooltour op Veurs Voorburg.
Op woensdag 7 november 2018 werd op VMBO-school Veurs Voorburg in Voorburg een bijzonder project gehouden over zinloos geweld. Met het project "Fataal Schooltour" ,
wil JSB Productions, zinloos geweld meer onder de aandacht brengen. Dat gebeurde enerzijds door de vertoning van de film "Fataal", van regisseur Jesse Bleekemolen en
daarnaast konden de leerlingen in gesprek met slachtoffers van zinloos geweld. Midvliet TV maakt een impressie van dit aansprekende project.

Promotie intocht Sinterklaas.

Van de straat geplukt.
In deze serie wordt aan de mensen op straat gevraagd waar zij aan denken als we het over respect hebben.

Laatste sound of the sixties Zoetermeer
De 152e en laatste editie van de Sound of the Sixties, zaterdag 3 november 2018 in Zoetermeer. Aan alles komt een eind.
Na 37 jaar en 152 edities met vele bands uit de sixties was dit de laatste Sound of the Sixties avond, met optredens van St. John’s Family Soul Band, Westcoast, Jiraiya én Dozy, Beaky, Mick & Tich  Presentatie: Ruud van Wijngaarden, voorzitter van de Sound of the Sixties.


Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Bob van Huet.
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud)
22:00 Weekeind muziek

KijkTV op maandagavond
21:00 


Midvliet tv zendt dagelijks uit op dit kanaal om: 01, 03, 05, 07, 09, 14, 17, 19, en 22 uur.