Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Vandaag op Midvliet TV
Vandaag op Midvliet TV

Jongerendebat Gymnasium Novum
Op vrijdagavond 16 maart 2018 werd in Gymnasium Novum in Voorburg het Jongerendebat gehouden i.h.k.v. de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s.. Midvliet TV maakte een sfeerimpressie van dit geanimeerde debat waar veel politici en belangstellenden op waren afgekomen.

Adriana en Johanna Bleuland van Oordt in museum Swaensteyn
De tentoonstelling “Adriana en Johanna Bleuland van Oordt” is van 16 maart t/m 27 mei 2018 te bezichtigen in museum Swaensteyn, in de Herenstraat in Voorburg. Midvliet TV nam alvast een kijkje op de tentoonstelling tijdens de pers voorbezichtiging op donderdag 15 maart.

Internationale Vrouwendag
Zondag  12 maart organiseerde stichting IBCE  samen met Stichting Woej de Internationale Vrouwendag in WDC De Plint.  De manifestatie stond in het teken van ‘Vrouwen en vrijheid’. Deze dag is voor en door vrouwen waarbij muziek, dans en uiterlijke verzorging centraal staan. Optredens zijn er o.a. door dansschool Creasi en Spel- en opvoedpunt  in Leidschendam- Voorburg. Tijdens het evenement is er mogelijkheid tot het zetten van henna. Er was een een balletdanseres en een modeshow.  Tevens waren er overheerlijke exotische hapjes uit o.a. Turkije, Afghanistan, Irak en Iran, Koerdistan.
Bijdrage Hans de Haas.


To Audry with love Gemeente museum
Ivm overlijden van één van de grote Franse mode ontwerpers Hubert  De Givenchy een herhaling over zijn tentoonstelling in het Gemeente museum in 2017.

Culturama:
De culturele uitagenda voor maart
 
Gluren bij de Buren Zoetermeer

Eerder uitgezonden:
- Plein musique
- Hollandsspoor een Koninklijk treinstation