Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Area 51 info
banner fb Area51

Area 51: Elke vrijdag tussen 20.00 en 22.00 uur


Vrijdag 3 november komt de band Cookhouse langs om live te spelen in Area 51.

Cookhouse bestaat uit twee broers die samen opgroeiden in een muzikaal gezin. De jongste van de twee, Ronald Hendriksen (1990), schrijft grotendeels de nummers. Zijn inspiratie haalt hij uit de liefde, vriendschap en de wereld om hem heen.

Jeroen Hendriksen (1988) is de percussionist en het klankbord van Cookhouse. Jeroen versterkt de muziek met ritme, ambiance en performance. Hij is het onmisbare ingrediënt in Cookhouse.

De twee broers hebben een ongekend sterke band door de passie voor muziek, de scheiding van hun ouders, de liefde voor het leven en de drang om nieuwe muziek te blijven creëren.

Ronald en Jeroen zijn zowel twee tegenpolen als twee handen op één buik. Zo drijft Ronald meer op emotie en is hij de dromer in de keuken. Terwijl Jeroen extravert is en er voor zorgt dat mensen zich welkom voelen in Cookhouse.

Ronald is de chef, Jeroen is de gastheer.

De muziek komt het best tot zijn recht in de volle bandformatie van 5 personen, maar ze treden ook regelmatig met zijn 2en op voor de wat intiemere settings. De muziek is een mix van pop met invloeden van folk, country, funk, blues en wereld muziek.

Vanavond bij Midvliet komt de band in de volle bandformatie spelen en Steven gaat de band nog wat vragen stellen.

Als jij nog een vraag hebt kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Cookhouse

 

In Area 51 besteed Steven o.a. aandacht aan de Popronde 2017.

Speel je in een band, ben je singer- songwriter, dan ben je welkom in de uitzending!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Valice small
Valice bij Midvliet Fm

(Vrijdagavond)  22:00 - 24:00 uur:  via stream luisteren klik hier

 Rob Klerkx en Steven

  Steven met Rob Klerkx & the Secret

Iedere week zorgt Anouk voor een Anouk's choice en Steven voor een Area 51 rouletteplaat.

banner A51 RPL wit

We hebben een lijst met alle demoplaten die we van alle bands en singer/songwriters krijgen, daar word iedere week een nummer of meerdere van gedraaid. De lijst bevat 36 nummers, waaronder deze week o.a. Drive Like Maria, Coppersky, Ivo Gleeman, Secret Rendevouz, Soul Sister Dance Revolution, A balladeerFriends of the FamilyGrenadeers, 10Rogue, Ruud Fieten en Profuna Ocean.

Je kunt ook altijd via de computer luisteren: stream klik hier

Er is ook uitzending gemist, dus als je een uitzending gemist hebt van Area 51 met o.a. Flowers For A Lonely SoulValiceIvan WatersIvo GleemanRob Klerkx & the Secret, King Miles, 10Rogue, Left Alive, Laura Palmer kun je het hier nog eens beluisteren.

facebookpagina voor Area 51

Twitter dj Steven E.

Instagram dj Steven E.