Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Aan besturen en directies van alle Wassenaarse organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken
Kent u in uw organisatie ook een of meerdere vrijwilligers die het verdienen om eens extra  in het zonnetje gezet te worden? Meld hem of haar dan aan voor één van de eervolle onderscheidingen:  ‘Wassenaarse Vrijwilliger van het Jaar’ of de ‘Make a Difference Award’.

Met deze verkiezing laat de Vrijwilligerscentrale Wassenaar zien hoe onmisbaar de enorme inzet is van de vele vrijwilligers in het dorp. De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury, die bestaat uit een brede afspiegeling van de Wassenaarse samenleving. Wellicht vindt u het lastig om uit uw team vrijwilligers één kandidaat te nomineren. Al uw vrijwilligers worden immers gewaardeerd om hun belangeloze inzet. De Wassenaarse Vrijwilligersprijzen zijn bedoeld om alle vrijwilligers van uw organisatie in het zonnetje te zetten. De door u genomineerde kandidaat zien wij dan ook als de ambassadeur van uw stichting of vereniging.

De ’Make a Difference Award’ is speciaal bedoeld voor jonge vrijwilligers tot 25 jaar. Ook dit jaar kunnen voor deze prijs naast individuele vrijwilligers ook jeugdcommissies of -teams worden genomineerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 12 oktober zullen alle genomineerden in de spotlights worden gezet. De winnaars zullen worden gehuldigd en ontvangen een (diner-) bon. Bovendien ontvangen de organisaties door wie zij voorgedragen zijn een cheque van € 500,- te besteden aan het vrijwilligersbeleid binnen de eigen organisatie. De jury ontvangt uw aanmeldingen graag vóór 1 juli. Meer informatie, aanmeldingsformulieren en de ´spelregels´ van deze verkiezing vindt u op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl/Vrijwilligersprijzen.
Ook voor kandidaten die al eerder voorgedragen zijn, maar toen niet in de prijzen vielen, staat deze verkiezing weer helemaal open. Dus meld hem of haar gewoon nogmaals aan.