Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Om te benadrukken dat vrijwilligers waardevol zijn, worden er in Wassenaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober de ‘Wassenaarse Vrijwilligersdagen’ gehouden. Deze dagen worden georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar.

Op 6 en 7 oktober zijn vrijwilligers met een geldige vrijwilligerspas van harte welkom voor workshops en diverse activiteiten. Er zijn voor de vrijwilligers geen kosten verbonden aan deelname, als dank voor hun inzet voor de Wassenaarse gemeenschap.

Deze leuke waarderingsactie wordt mogelijk door de inzet en medewerking van veel Wassenaarse ondernemers, kunstenaars en particulieren.

Vanaf 19 september is het complete aanbod van de Wassenaarse Vrijwilligersdag te vinden de website van de Vrijwilligerscentrale: www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl.  

Inschrijven moet vóór 27 september gebeuren en kan via dezelfde website. Geef je snel op, want vol is vol! Deze waarderingsactiviteit komt in de plaats van het jaarlijkse vrijwilligersfeest, zoals dat traditioneel in oktober in de Warenar werd gevierd.