Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Nieuws uit Wassenaar
De eerste Beursvloer Wassenaar wordt gehouden op dinsdag 17 april van 17.00 tot 20.00 uur. De Beursvloer wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar. De Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. 

Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen speelt Frank Peters op zondag 28 januari een poppenkastvoorstelling in Bibliotheek Wassenaar. Deze voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek Ssst! De tijger slaapt!, geschreven door Britta Teckentrup, dat verkozen is tot prentenboek van het jaar 2018.

Tijdens de Aziëweken zal actrice/zangeres Wieteke van Dort haar opwachting maken in Bibliotheek Wassenaar. Als Tante Lien zal zij conferences doen en Indische verhalen voorlezen. Wieteke van Dort is geboren in Surabaya en is bekend geworden door vele kinderprogramma’s (De Stratemakeropzeeshow, J.J. de Bom voorheen De Kindervriend) en natuurlijk het Nederlands-Indische personage Tante Lien in De Late Lien Show.

De Haagse muziekgroep De Règâhs bestaat 10 jaar en viert dat op zaterdag 27 januari in Theater Warenar in Wassenaar. Het wordt een feestelijke avond met geniale gitaarmuziek en veel Haagse humor.

Op maandag 15  januari is de koop- en realisatieovereenkomst getekend voor de verkoop van Huize Den Deijl en het bijbehorende Huisje HèHè in Wassenaar. De gemeente Wassenaar verkoopt Den Deijl aan de initiatiefnemers van het plan “Uitspanning Huize Den Deijl”.

Scouting Willibrord en Scouting van Wassenaer van Obdam willen in 2018 serieus werk gaan maken van een fusie, en doorgaan als een vereniging.

De American School of the Hague uit Wassenaar mocht van de week een Wecycle-certificaat ontvangen voor de opbrengst van een inzamelactie van elektronische apparaten.