Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Veurs Lyceum heeft Groei & Bloei Leidschendam-Voorburg de winnaars van de voortuinkeuring 2017 bekend gemaakt. Er werd gestreden in drie categorieën: voortuinen, geveltuinen en balkons. 

De leden van de jury bestaande uit: Wally Zweekhorst, Gonnie Blokland en Dennis van Berlo hebben alle deelnemende tuinen in het voorjaar, zomer en najaar beoordeeld op een aantal criteria, zoals gezondheid planten, plantcombinatie, kleurharmonie, onderhoud, etc.
De mooiste geveltuin is die van de heer N. Remmerswaal, Nieuwstraat 39 in Leidschendam.
De mooiste balkontuin is van de familie Rozenburg van de J.S. Bachlaan 103 in Leidschendam en de mooiste voortuin is de tuin van Wil Bleijs, Plaspoelkade 1 in Leidschendam.

Deze tuin werd unaniem door de jury aangewezen als de mooiste tuin van alle categorieën. Een boeiende plantcombinatie, veel aandacht voor dierenwelzijn het hele seizoen kleur en iets spannends in de tuin is een goed voorbeeld van wat in een smalle strook voortuin mogelijk is, aldus de jury.

Voorzitter Jan Blokland overhandigde Wil Bleijs een jaarlang lidmaatschap van Groei & Bloei met abonnement op het prachtig geïllustreerde magazine Groei & Bloei. Alle winnaars ontvingen een oorkonde en alle deelnemers ontvingen een prachtig boeket bloemen.