Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Traditiegetrouw geven de leerlingen van muziekschool Haenen uit Voorburg jaarlijks een podiumconcert in Theater Ludens. Deze vond afgelopen zondagmiddag plaats. De leerlingen waren verdeeld in drie groepen met telkens daartussen een half uurtje pauze. Totaal werd er door meer dan vijfenvijftig leerlingen opgetreden.

In de Hoogvliet op de hoek van de Damstraat en het Molenpad in Leidschendam wordt lekker doorgeklust.

De politie heeft zaterdagnacht drie mannen aangehouden op de Maanweg in Voorburg. Dagblad 070 spreekt van 'Wild West-taferelen'.

De politie heeft zondagnacht een 26-jarige man aangehouden op verdenking van de brandstichtingen rond de Irenelaan en Scheltuslaan in Voorburg. Dat meldt het Voorburgs Dagblad.

Het CDA is verheugd dat in de presentatie van de plannen van Rijkswaterstaat om de kruisingen op de N14 per 2026 'ongelijkvloers' te maken rekening is gehouden met de inbreng van inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Op 6 december werd daartoe door Rijkswaterstaat een aangepast voorstel gepresenteerd. Bezoekers kunnen in dit plan zonder omwegen vanaf de N14 naar de parkeergarage van de Mall of the Netherlands. Een verbetering is dat het uitrijden nu zonder keerlussen gaat; dat is korter.

Autodieven hebben zondagnacht rond de klok van 02:00 een bedrijfsbusje opengebroken in de Westenburgstraat in Voorburg-West (niet ver van Station Voorburg). Dat meldt de website District8.net.

Cultuurwethouder Astrid van Eekelen heeft zondagmiddag 9 december de kerstthematentoonstelling geopend in Fotoatelier BW5 aan het Zwarte Pad in Voorburg. De fotoexpositie heeft als titel 'Kerstcadeau' en biedt een feestelijke potpourri aan werk van fotografen en beeldend kunstenaars uit Den Haag en Leidschendam-Voorburg, die tot 24 december als kerstcadeau te koop zijn. Van Eekelen had zich voor de gelegenheid dan ook in knalrood casual mantelpak gestoken, liet ze met de nodige zelfspot weten. Ze kwam er goed mee weg.