Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Onder de titel Diverge presenteert Parkpop Downtown op vrijdag 22 juni een grensoverschrijdende glam night op en rond de Grote Markt, met liveshows en parties in het popdistrict van Den Haag. Met de komst van Roy Ayers is de line-up compleet.

Eén grote Parkpop preparty
Tijdens Parkpop Downtown wordt de binnenstad van Den Haag op de vrijdag voor het festival opgetuigd als één grote Parkpop preparty met als thema DIVERGE. Parkpop liet zich hiervoor inspireren door de Afropunk lifestyle, ook wel bekend van inspirators als Janelle Monáe en The Noisettes. Claudia Raven, programmamaker Parkpop:“Diverge is een bundeling van al deze inspiratiebronnen in een nieuw en opwindend jasje en dat zie je terug in de programmering, dat een spannende mix biedt van Dancehall, Afrohouse, RnB, Hiphop, Soul en Jazz. Compleet met een Vogue Ball en Fashion Show!” Diverge, met als tagline what does it mean to deviate from the mainstream? - gaat over muziek, kleding of politiek – met een groot gevoel van urgentie.

Onder deze noemer organiseert Parkpop op vrijdag 22 juni een aantal activiteiten op en rond de Grote Markt, met live bands als The Buttshakers en Amartey, een DIVERGE fashion show, aankomend talent zoals Auxz and the EQ's of Lifeless Past, een Diverge Vogue Ball in het Paard met Kiki House of Angels en een DIVERGE closing party met Delicious! In de grote zaal van het Paard zullen achtereenvolgens de nieuwkomers Togo Allstars en RnB grootheid Roy Ayers een optreden verzorgen. Parkpop Downtown is een samenwerking tussen Parkpop en Popdistrict Den Haag.

Programma

Grote Markt Den Haag
18.00 – 18.45 uur        Auxz and the EQ’s
19.00 – 20,00 uur        Diverge Fashion
20.30 – 21.30 uur        Amartey
22.00 – 23.00 uur        The Buttshakers

Paard
20.00 – 04.45 uur        Vogue Ball met Kiki Function en Deliciou        (Kleine Zaal)
20.00 – 21.00 uur        Togo Allstars   (Grote Zaal)
21.00 – 21.45 uur        Strict Nurse     (Café)
21.45 – 22.45 uur        Roy Ayers       (Grote Zaal)
22.30 – 23.15 uur        Lifeless Past   (Café)

Zwarte Ruiter
23.30 – 01.00 uur        Eastern Standard Time

Op zondag 24 juni zijn als exponent van DIVERGE Roachford, The Dubbeez en The Go! Team live op Parkpop te zien. www.parkpop.nl  | www.parkpop.nl/downtown