Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Op donderdag 24 mei is er in Zoetermeer een voorlichtingsavond over psychische problemen in de familie. De bijeenkomst wordt gehouden in het Stadhuis-Forum op de Engelandlaan 502 in Zoetermeer en begint om 19:30 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de achtergrond van psychische problemen en over de behandelmogelijkheden.

Ook wordt geoefend in diverse manieren van reageren. Verder komen de volgende thema’s aan bod: psychische problemen in het gezin, balans tussen draagkracht en draaglast, onderlinge communicatie, grenzen stellen en voor jezelf zorgen. Een ervaringsdeskundige vertelt hoe het is om psychische problemen te hebben en hoe je hiermee omgaat. Een professional gaat dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen. Het doel is dat de familie of naaste zich minder belast gaat voelen.

Uit ervaring blijkt dat deze cursus ook positieve invloed heeft op de persoon die zelf te kampen heeft met psychische problematiek. De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen. Voor meer informatie: bel 070-444.1264 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.