Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Op zaterdag 3 maart trokken 293 deelnemers naar Tongeren (België) om deel te nemen aan een internationaal Taekwondo-tournooi, dat hier jaarlijks wordt gehouden. Taekwondoschool Gyeong-rye uit Leidschendam en Den Haag is hier inmiddels vaste deelnemer. Haar twee Nationaal team-leden namen deel, te weten Boyd Hagebeek bij de heren en Cailyn Kaslim bij de dames.

Boyd kwam uit in een poule bestaande uit deelnemers uit Hongarije, Israel en een aantal West-Europese landen. Boyd wist de finale te halen en behaalde zilver.

Cailyn kwam uit in een poule van 15 dames, o.a. uit Israël, Griekenland, Hongarije en West- en Noord-Europese landen. Cailyn ging als 4de de finale in na een goed gelopen Taegeuk 6, maar viel in de finale iets terug, miste 0,03 punt en viel daarmee net buiten de podiumplaatsen. Vorig weekend streden beiden mee in een groot kwalificatietoernooi in Hamburg. Hier moest zij aantreden in een onwaarschijnlijk grote poule van 47 en Boyd in poule van 37. Geen podiumplaats voor beiden, maar zeker een goede prestatie gezien het enorme aantal deelnemers van bijna 500.

Gyeong-rye traint zowel beginners als topsporters op 4 locaties in Mariahoeve, Benoordenhout en Leidschendam. Voor meer info: www.gyeongrye.nl of bel met Ed Boers 06-81813282. Sommige uren zitten vol.