Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Op zondag 28 januari wordt de derde editie van het uitermate gezellige Winterbierfestival gehouden in Scheltema in Leiden. Tijdens het Winterbierfestival Leiden in Scheltema presenteren zestien kleine Nederlandse brouwers zich met diverse winterse bieren. Scheltema leent zich uitermate goed voor dit fesitval door haar robuuste, ambachtelijke uitstraling.

Tijdens deze editie zal het gebouw in zijn geheel worden benut. De volgende brouwerijen hebben reeds aangegeven acte de presence te geven: Brouwerij Breugem, Blauwe IJsbeer, Klein, Duimpje, Leids Bier, Elegant, Brouwerij BE+ER, Brouwerij Oude Rijn, Brouwerij Crooked Spider, Brouwerij Scheveningen, Brouwerij Oroboros en Brouwerij Poort. Tijdens het Winterbierfestival Leiden weer een aantal unieke speciaal voor dit festival gebrouwen bieren te proeven.
 
De bezoekers ontvangen bij binnenkomst het bestelde startpakket. Het Winterbierfestival Leiden duurt van 13.30 tot 18.30 uur. Toegang in de vorm van het startpakket Blauw met glas 20 cl kost € 12 en Geel (15 cl) kost € 10 p.p. (op de dag zelf aan de deur 14,50 (blauw)/€ 12,50 (geel) per pakket).
U kunt biermunten in de voorverkoop bijkopen of ter plaatse: Blauw (20cl): € 3,50 en Geel (15cl): € 2,50 per stuk.

Kaarten zijn tot donderdag 25 januari, 12.00 uur online te koop en bij de aangesloten slijterijen. Op de dag zelf zijn er aan de deur uitsluitend kaarten te koop als er van de voorverkoop nog over zijn.