Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Nieuws uit de Regio
Sociaal Werker van Woej Jessy Crul is met vele vrijwilligers aan de slag met het inpakken van cadeaus voor het Sinterklaasfeest vanuit Reakt Voorburg. "Ieder kind verdient de Sint, toch?! Samen kunnen we ervoor zorgen dat ieder kind een Sinterklaascadeautje krijgt."

Vanaf 1 januari 2018 zullen alle bussen van Connexxion in Haaglanden uitgerust zijn met een pinautomaat. Reizigers zonder OV-chipkaart kunnen een vervoerbewijs dan uitsluitend betalen met hun bankpas of creditcard, zowel met pincode als contactloos. Tot eind 2017 kunnen reizigers uitsluitend met contant geld betalen.

Op zaterdag 25 november wordt in het Cultureel Centrum (Prinses Marijkelaan 4 in Voorschoten) een grote verzamelbeurs gehouden met een zeer ruim aanbod postzegels, munten en bankbiljetten. Deze beurs is één van de grootste in Zuid-Holland en bezoekers kunnen meegebrachte verzamelingen en stukken gratis te laten taxeren door aanwezige specialisten.

HMC (Haaglanden Medisch Centrum) is enorm trots op de grote groep vrijwilligers. Dagelijks zetten zo’n 450 vrijwilligers zich in voor de patiënten, bewoners en bezoekers. Niet alleen doordeweeks, maar ook in de weekenden en op feestdagen staan vrijwilligers klaar om patiënten/bewoners van dienst te zijn. 

Op zondag 19 november om 15.00 uur kunt u weer genieten van een prachtig concert in de Bonifatiuskerk in Rijswijk (Van Vredenburchweg 63, Rijswijk). In de serie Muziek in de Bonifatiuskerk verzorgt het gemengd koor Gloria Deo en de Schola Cantorum van de Bonifatiuskerk het jaarlijkse Caeciliaconcert. Soprano Lauren Armishaw verleent haar medewerking aan dit concert.

Dit jaar heeft de commissie van de Peter Tetteroo Bokaal namens het Delftse festival Westerpop, 33 inzendingen uit de regio van Delft en omstreken, moeten beoordelen. Inmiddels zijn negen bands geselecteerd voor de voorronden van deze prestigieuze Delftse popprijs. De eerste voorronde heeft inmiddels plaatsgevonden, waarvan de band Kicke is uitgeroepen, tot winnaar.

Leden van de Bibliotheek aan de Vliet zijn in 2018 hetzelfde bedrag kwijt aan hun bibliotheekabonnement als in 2017. Verder is, naar aanleiding van een peiling onder bezoekers van de bibliotheek die eerder dit jaar werd gehouden, besloten de openingstijden in de locaties Leidschendam, Rijswijk en Voorburg uit te breiden. Tot slot wordt een aantal uitleenvoorwaarden verruimd.