Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Nieuws uit de Regio

Op donderdag 12 oktober vindt een voorlichtingsavond over piekeren plaats. De bijeenkomst wordt gehouden in wijkcentrum Oosterpoort, Zanzibarplein 5 in Zoetermeer en begint om 19:30 uur. De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Het rapport van de Rekenkamercommissie over de financiën van de gemeente Voorschoten laat zien dat de signalen, die D66 sinds haar her-aantreden in de Raad in 2014 heeft afgegeven, nu bevestigd worden. Fractievoorzitter Marco van der Meij complimenteert de Rekenkamercommissie met een evenwichtig rapport.

Op zaterdag 23 september vindt de tweede editie plaats van ‘Terug naar de Kust’. 40 koren met 1700 koorleden (!) uit Scheveningen en Den Haag, maar ook uit andere delen van Nederland, zorgen voor een uniek zangspektakel. Nooit eerder werd een korenfestival van deze omvang in het hart van Scheveningen gehouden.

Zaterdag 21 oktober is het tijd voor 'Remember the good times' in de Noviteit in Monster. Terug naar de jaren 60 met een aantal bands die garant staan voor een volle dansvloer en heel veel fans. The East & West Rockers uit Den Haag spelen indo en nederpop of ze nooit anders gedaan hebben zanger Fred zingt de mooiste ballads maar ook de stevige rockers van Elvis, Cliff, maar ook de Nederlandse artiesten.

Vrijdag 6 oktober is het Nationale Ouderendag. Ter gelegenheid van deze dag rganiseert de Bbiliotheek aan de Vliet de Nationale Voorleeslunch. Voor de Voorleeslunch zijn drie bekende namen uitgenodigd: Yvonne Keuls, Carel ter Linden en Marjan Berk. Zij lezen voor in de bibliotheek. Aansluitend kunt u onder het genot van een lunch napraten met de schrijvers. U bent van harte welkom.

Maak kennis met crematorium Eikelenburg in Rijswijk en met elkaar op zaterdag 23 september. Kom op zaterdag 23 september naar 'Yarden Crematorium en Begraafplaats Eikelenburg', Eikelenburglaan 7 in Rijswijk voor de Nationale Burendag en ontmoet de medewerkers van het crematorium en elkaar. Tijdens Burendag is het pand geopend van 11 tot 15 uur.

Den Haag wint Nationale Groencompetitie en Waalwijk heeft zilver gehaald. Dit maakte de jury van de Entente Florale woensdagmiddag bekend op de Groendag in Krimpen aan den IJssel.