Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Na de voorjaarscursus in het Milieu Educatief Centrum 'De Reigershof' in Mariahoeve gaat men op 1 oktober van start met de najaarscursus. Een 'Groene Cursus' is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de natuur, maar er nog niet zoveel vanaf weet. Als het 'Groen' jouw belangstelling heeft, is dit een ideaal begin.

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen en schrijven en/of rekenen. Om aandacht te geven aan laaggeletterdheid organiseert Stichting Lezen en Schrijven van 3 tot en met 9 september de Week van de Alfabetisering.

De politie onderzoekt een overval op een restaurant aan de Paul Krugerlaan in Den Haag. Woensdagavond 15 augustus kwamen rond 21.20 uur twee jongens het restaurant binnen en bedreigden het personeel met wapens.

Komend najaar zijn er bij de Bibliotheek aan de Vliet verschillende mogelijkheden om uw schrijftalent te ontdekken of te vergroten. Er komt een Schrijfcafé en de bibliotheek verzorgt een basiscursus en een vervolgcursus Creatief Schrijven. Al deze activiteiten worden begeleid door Sylvia Roes.

Op zaterdag 25 augustus houdt de website Haagsevoetbalhistorie.nl voor de negende achtereenvolgende keer 'Het Haagse Voetbalhistorietoernooi'. Een uniek toernooi want nergens anders in Nederland vindt een toernooi plaats voor niet meer bestaande voetbalverenigingen. Vanuit het Voorburgse zullen oude tijden herleven wanneer we de (oud)voetballers in actie zien van Tonegido en Devjo.

Op zaterdag 1 september om 13:30 uur is er weer een Rock History Tour. Er zijn alweer ruim 25 tours gereden (!) en sinds kort is er elke keer een 'Special Mystery Guest' aan boord. Mystery, dus wie zou het zijn...

De Zoetermeerse Publieksprijs voor Kunst & Cultuur 2018 wordt eind dit jaar weer uitgereikt en jij kunt mee bepalen aan wie. De Publieksprijs Kunst & Cultuur is bestemd voor de persoon, groep of vereniging die zich in het jaar 2018, verassend of vernieuwend heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur. Wie verdient het dit jaar om kans te maken op deze prijs?