Login
Register

Home

Actueel

Radio

Televisie

Uitzending gemist

Midvliet

Vacatures

Medewerkers Login

Nieuws uit de Regio
Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart bepalen we met z’n allen wie het de komende vier jaar voor het zeggen krijgt in de gemeenteraad. Nou ja, met z’n allen... Bij de verkiezingen van 2010 en 2014 kwam nog geen 54 procent van de kiesgerechtigden stemmen. Wij willen je uitdagen dit jaar actiever mee te doen, ook al in de komende weken. Door mee te beslissen welke onderwerpen volgens jou de aandacht verdienen van de lokale politici!

Behalve het record van 80 gratis toegankelijke optredens heeft het Affligem Bluesfestival Delft tijdens de 20e editie een aantal interessante specials op het programma. Zowel op vrijdag 16 februari als op zaterdagmiddag 17 februari staan in het Rietveld Theater voorstellingen gepland waarbij de oorsprong van de blues wordt belicht.

In Zoetermeer start op donderdag 15 februari start de cursus Psychische problemen in de familie. Deze cursus is bedoeld voor direct betrokkenen van iemand met psychische problemen. De cursus heeft als doel het verminderen van de belasting van volwassen mantelzorgers van mensen met psychische problemen door het vergroten van de grip op het leven.

Wellicht komt er een megabioscoop in de buurt van het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Megabioscoop Kinepolis ging samen met vastgoedexploitant Unibail Rodamco zonder succes in beroep tegen de bioscoop bij het stadion van ADO Den Haag.

Het tramverkeer is in de loop van donderdagmiddag weer op gang gekomen. Door de vele stormschade zal het treinverkeer nog nauwelijks vanaf de avondspits rijden. Tramlijn 1 tussen Delft en Scheveningen kan door de vele stormschade niet rijden. Er is vervangend busvervoer.
Donderdagochtend werd door de storm allereerst besloten om geen trams en bussen meer te laten rijden. Vanwege de harde wind was het 'te gevaarlijk' geworden. Ook Connexxion besloot later om geen bussen meer te laten rijden en de NS besloot om het totale treinverkeer in Nederland plat te leggen.

Welzijn Rijswijk en de Boostcampcrew willen de doorstart van de tiener Boostcamp in park de Driesprong  niet ongemerkt  voorbij laten gaan. Daarom is er op 20 januari van 14.00 tot 17.00 uur een Kick off van de ‘Boost up’- middag voor jeugdigen vanaf 8 jaar in Park de Driesprong in Te Werve.

Vrijdag 26 januari bespeelt Jan Verschuren het Van Damorgel in de monumentale Dorpskerk in Zoeterwoude. De kerk is verwarmd en er zullen honderden lichtjes branden.